Alles van Someren
Bekijk de agenda
< november 2017 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
44
 
 
1
2
3
4
5
45
6
7
8
9
10
11
12
46
13
14
15
16
17
18
19
47
20
21
22
23
24
25
26
48
27
28
29
30
 
 
 

Online marketing bureau GonectAdresgegevens Brouwer 6
5711LD Someren
Telefoon
T +31 854013593

Online marketing bureau Gonect

Gonect komt vrijblijvend bij u langs en maakt een gratis scan van uw kansen en verbeterpunten online!


Online marketing is een veel voorkomend begrip voor de meeste bedrijven. Ieder bedrijf weet dat er kansen liggen, maar hoe pakt u dit aan? Is Facebook interessant of is LinkedIn interessanter? Kan Google AdWords u helpen om meer bezoekers naar uw website of webshop te krijgen? Wellicht stijgen uw verkopen enorm als u hoger in de zoekresultaten van Google staat door Search Engine Optimization (SEO)?

Online marketing bureau Gonect Someren

 

Social media advies

Social media; ook dit is tegenwoordig een veelvoorkomend onderwerp in bedrijven. Dat er wat met social media gedaan moet worden, dat is duidelijk. Maar hoe? Hoe bereikt u nu daadwerkelijk resultaat? Hoe vergroot u uw naamsbekendheid en hoe zorgt social media voor nieuwe klanten? Gonect geeft u gericht social media advies!

Google AdWords uitbesteden

Door Google AdWords op de juiste manier in te zetten, krijgt u zeer gerichte websitebezoekers. Deze bezoekers zijn exact op zoek naar uw product of dienst. Wij zorgen er samen met u voor dat die bezoekers ‘converteren' oftewel datgene op uw website doen wat uw wilt dat ze doen, denkt u aan een formulier invullen of contact opnemen. Heeft u een kwalitatief Google AdWords Bureau nodig? Neem dan vrijblijvend contact op.

Zoekmachine Optimalisatie

Het is een lastige keuze, wilt u morgen al bovenaan staan met Google AdWords, of gaat u voor de lange termijn en kiest u voor zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat u hoog in Google komt te staan op termen waarop uw doelgroep zoekt wanneer ze naar u opzoek zijn. Deze termen kiest u samen met ons uit. Wij doen hier een uitgebreid onderzoek naar. Want wat zijn nu de meest relevante termen waarop ook nog eens veel gezocht wordt?
Door zoekmachine optimalisatie, betaalt u niet per klik zoals bij Google AdWords, maar staat u in de ‘gratis zoekresultaten' van Google. Het duurt een tijdje voor we dit voor u voor elkaar hebben gekregen, maar dan heeft u ook wat.
Heeft u dus een professioneel SEO-bureau nodig? Kijk dan op onze website.

E-mailmarketing uitbesteden

Met een goede e-mailmarketingcampagne, bereikt u uw doelgroep en verhoogt u het aantal websitebezoekers. Ook beheert en versterkt u klantrelaties en bouwt u aan een hogere omzet en een beter imago.
Dat klinkt natuurlijk fantastisch, maar hoe doet u dat? Bij ons kunt u uw e-mailmarketing uitbesteden en wij zorgen ervoor dat het resulteert in meer omzet voor u.

 

Online marketing bureau Gonect Someren

Kortom, voor al uw vragen over online marketing moet u bij Gonect zijn. Kijk gerust eens op onze website www.gonect.nl.


« terug


Marketingbureaus